Olen vähän yli nelikymppinen kahden lapsen isä joka päivätyökseen konsultoi (tai kuten lapset asian aina ulkopuolisille esittävät: Iskä räplää koneilla työkseen), kehittää ja säätää kaikenlaisia ohjelmistoja. Pääasiassa olen keskittynyt Microsoftin tuotteisiin (C#, ASP.NET, .NET Core) mutta viimeaikoina enemmän myös kuvioon on tullut myös muita kieliä ja tekniikoita mm. Javascript, Node.js, React, TypeScriptm ja Swift joitakin mainitakseni.

Olen toiminut yrittäjänä ja erilaisissa startupeissa jo vuodesta 2002. Tätä ennen työskentelin mm. Wapitissa, Open Mobile Finlandissa ja muutamissa muissa yrityksissä.

Tällä hetkellä olen Helsingin Yliopistolla töissä jossa toimin ratkaisukonsulttina ja teknisenä projektipäällikkönä Helsinki.fi-verkkosivujen jatkokehitysprojektissa.

Olen intohimoinen härpäkkeiden keräilijä ja niitä löytyy aika paljon vähän joka lähtöön. Minulta löytyy myös aika hyvä Apple tuotteiden valikoima.

Tuskin tänne mitään järkevää sisältöä tulee, mutta koitan tänne kirjoitella jotain aina kun aikaa riittää.

Ville Virtanen
[email protected]

Have a question? Just contact me.

Be in Touch

Oxygen works
with any Contact Form Plugins
+1 (541) 754-3010
Copyright © Soflyy
Proudly designed with Oxygen, the world's best visual website design software
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram